Vulcan / Strada Vasile Alecsandri, nereparată pe mai departe

Vulcan / Strada Vasile Alecsandri, nereparată pe mai departe

Timp de citire: un minut
În prima şedinţă de consiliu local vulcănean din actualul mandat, a fost adusă în discuţie starea total necorespunzătoare în care se află o mare parte a străzii Vasile Alecsandri.
Spun o mare
parte, pentru că există porţiuni deja asfaltate. Prima este tronsonul de la intersecţia cu Nicoale Titulescu şi până la sediul Enel. A doua ar fi aceea din faţa grădiniţei cu program prelungit. Tot de la intersecţia cu strada mai înainte amintită, dar pe partea cealaltă, până-n blocul 3C1. Ei bine, o altă porţiune asfaltată ar fi aceea cuprinsă între străzile Platoului şi Parângului. În rest, de aici în sus, prin faţa sălii de sport şi mai departe, pauză. Tot pauză prelungită este şi pe porţiunea de la treptele de peste drum de statuia Minerului de pe bulevard şi până în strada Platoului (vezi poza). Ca să nu mai zic de par­tea de sus de tot a străzii, de unde ea se desprinde din Pinului, şi până aproape în munte.
Cea care a făcut
întrebarea despre care amin­team, dacă strada se va repara în acest an, este consilierul local liberal Daniela Boţoroga. Primarul Gheorghe Ile i-a răspuns imediat şi răspicat: „Nu se repară în anul ăsta!”. Dar fără să dea o explicaţie, deşi, după mine ar fi trebuit să-i ofere una, iar doamna consilier local să fi insistat, ca să afle cauza. Nu doar strada Vasile Alecsandri pare să fie în situaţia aceasta. De la reparaţii serioase pare să-şi fi luat adio şi strada Morii. Dar, în privinţa acesteia din urmă, voi reveni cu amănunte odată ce voi avea datele pe care cineva mi-a promis că mi le va pune la dispoziţie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii