Vulcan / Situație cu care Angela Stoica nu e deloc de acord

Vulcan / Situație cu care Angela Stoica nu e deloc de acord

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Gheorghe OLTEANU
Consilierul local Angela Stoica, deja desemnată de către organizațiile județeană și locală ale PPU (social-liberal) să candideze pentru ocuparea celei mai înalte funcții din Primăria municipiului Vulcan, a atras, în mod foarte serios, atenția asupra unei nereguli care se petrece sub ochii administrației publice locale.

Sesizarea a fost

făcută la sfârșitul ședinței de consiliu local din luna iulie. Deși, la ordinea de zi, nu a fost inclus și punctul „Diverse”, Angela Stoica a reușit să se facă auzită atât de către colegii săi, cât și de către viceprimarul Pompiliu Barbu și de venerabilul consilier local Spiridon Simion, care prezida adunarea. Doamna consilier a atras atenția că, odată cu efectuarea lucrărilor de canalizare din Dealu Babii, are de suferit asfaltul șoselei nu demult turnat pe acest drum județean. „De ce se taie asfaltul și cine și-a pus semnătura pe acest proiect?”, a întrebat ea cu o voce autoritară.

Pus oarecum

în încurcătură, domnul viceprimar Pompiliu Barbu a murmurat că „așa e proiectul!”. Doamna Angela Stoica nu s-a mulțumit însă cu acest răspuns oarecum ambiguu și a cerut ca, după efectuarea lucrării, „drumul să fie adus la starea inițială”. Tot dumneaei a promis că se va interesa dacă, la Consiliul Județean Hunedoara, instituție care a finanțat modernizarea și asfaltarea căii de acces care unește Dealu Babii cu satul Merișori, se cunoaște această situație și dacă de aici s-a dat liber efectuării unor lucrări care afectează serios acest drum județean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii