Vulcan / Schimbare efectuată cu succes

Vulcan / Schimbare efectuată cu succes

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Odată cu învestirea domnului Spiridon Simion în funcția de consilier local al municipiului Vulcan, a fost nevoie ca domnia sa să fie introdus și în comisia de specialitate în care, până să-i fi intervenit decesul, a activat Gheorghe Ile, fost primar și consilier local din 2019 încoace.

 

Acest lucru

s-a făcut la ultima ședință ordinară prin modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local nr.122/2020 privind organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Vulcan. În documentul amintit, semnat de primarul Cristian Merișanu, se spune că „Ținând cont de faptul că dl. Gheorghe Ile a făcut parte din Comisia de specialitate Amenajarea teritoriului și urbanism, protecția mediului și turism, propun înlocuirea acestuia cu dl. Simion Spiridon”.

 

Ca urmare a acestei propuneri

făcute în referatul de aprobare, venerabilul consilier local PSD ar fi trebui să ajungă și să trudească, cot la cot, cu Vrabie Florin-Petrișor (PSD), Neamțu Daniel, (Pro România), Marinescu Dan-Constantin (USR) și Tătaru Liviu-Constantin (USR).  Asta, dacă nu ar fi apărut amendamentul consilierul local Pompiliu Barbu (PSD). Anume ca domnul Simion Spiridon să treacă, în locul domnului Adrian Hisem (PSD), la comisia Activități social-culturale, culte, tineret și sport.

 

Nefiind consemnată

nicio împotrivire, schimbarea de locuri a fost efectuată cu succes. Ca atare, domnul consilier local va activa competent și va contribui, de acum încolo, cu vasta sa experiență, în aceste domenii, alături de Barbu Pompiliu (PSD), Alstani Ileana (PSD), Lehăceanu Daniel (Pro România) și Pătrașcu Daniel (USR).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii