Vulcan / Şarlatanii au fost iar pe fir…

Vulcan / Şarlatanii au fost iar pe fir…

Timp de citire: un minut
Vineri, 10 februarie, Poliţia Vulcan a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 64 de ani, care a reclamat faptul că a fost contactată telefonic de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi reprezentant al unei societăţi de telefonie, anunţând-o că a câştigat un premiu important în bani. După ce i s-a transmis că ar fi câștigătoarea unui premiu în bani din partea societății respective, femeia a fost informată că, pentru a intra în posesia premiului, va trebui să plătească 2.300 de lei într-un cont bancar, urmând a fi contactată de către „reprezentanții” societății respective pentru intra în posesia premiului.
Femeia a urmat exact instrucţiunile primite la telefon şi a aşteptat detalii pentru a ridica premiul cel mare. Întrucât după ce a virat banii în cont nu a mai fost contactată telefonic, femeia a apelat numărul de telefon de pe care a fost contactată iniţial, constatând că acesta nu mai este în serviciu, fapt pentru care și-a dat seama că a fost înșelată şi a depus o plângere penală în acest sens.
În baza plângerii, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării făptuitorului şi a recuperării prejudiciului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii