Vulcan / Promisiunile nu repară gropile de pe alee

Vulcan / Promisiunile nu repară gropile de pe alee

Timp de citire: 2 minute

Ieri, în jurul amiezii, pe când coboram de pe strada Traian din Vulcan pe aleea care trece pe lângă blocul de garsoniere G8 am fost oprit de un bărbat. Eu nu-l ştiam, dar mi-am dat seama că mă cunoştea dumnealui.
„Bine că vă văd – mi-a zis bucuros -, parcă aţi fi ştiut că vă aştept, să treceţi pe aici!”.

Domnul se numeşte
Polk Mircea şi locuieşte la apartamentul 5 din scara I a blocului 11. Bloc care, împreună cu cel purtând numărul 9, străjuieşte aleea aceasta care se face din partea de sus – dinspre şcoala 6 – şi coboară în preajma perimetrului în care se afla terasa-berărie recent pusă la pământ. Ulterior, lângă domnia sa a apărut şi Vasile Monoreanu, care locuieşte în scara a treia a blocului 9, dar şi o doamnă în vârstă. Toţi reclamau acelaşi lucru.

Am bănuit din prima
cam despre ce ar avea să se plângă toţi trei. Era vorba, nu am greşit, despre starea catastrofală a acestei alei intens circulată. Pe toată lungimea şi lăţimea ei e numai gropi. O femeie care cobora cu un copil în braţe mergea cu mare atenţie, ca nu cumva să se împiedice şi să cadă. La fel făcea şi fetiţa de lângă ea. Domnul Polk îşi aminteşte că – e destul de mult timp de atunci – primarul le-a promis că le va reface aleea după ce va termina „Dallas”-ul. „S-a terminat şi acolo, sus, mi-a zis omul, dar la noi nu au mai ajuns!”. A venit şi o televiziune locală, a filmat, dar oamenii nu au văzut nimic dat pe post.

Le-am explicat
celor doi domni că tot ce pot să fac pentru ei este să scriu, ca să le fac cunoscut păsul. Mira-m-aş dacă, în urma celor publicate, primăria ar lua în calcul repararea cât mai repede a acestei alei. Spun asta din experienţa mea şi a unui ales local care, recent, a sesizat o chestiune în şedinţa de consiliu local. Cu ocazia aceea – consilierii care au verticalitate pot confirma – primarul nu s-a sinchisit să afirme că nu repară şi lasă groapa aia în mijlocul bulevardului, fiindcă aşa vrea el.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii