Vulcan / Porțiune „uitată”

Vulcan / Porțiune „uitată”

Timp de citire: un minut

Nici la Vulcan nu se poate spune că, pe unde au „arat” echipele angajate de SC Apa Serv VJ SA, ca să refacă rețelele de canalizare și pe cele de apă potabilă, terenurile pe care s-a lucrat au fost aduse la starea inițială.

Am mai scris

despre câteva cazuri în care nici pomeneală de acest demers, chiar dacă, recunosc, sunt locuri în care sunt locuri în care s-a reușit, oarecum, să se facă asta. Administrația publică locală i-a îndemnat pe cetățeni să-i facă cunoscut unde sunt probleme, dar sunt de părere că oamenii primăriei trebuie să fie cei care sunt datori să cerceteze cu atenție cum s-a lăsat pe unde s-a lucrat. În tot cazul, trotuarul sudic, de la giratoriul din intersecția bulevardului cu străzile Traian și Preparației până la stația Petrom, arată de parcă nu i-ar fi fost mișcată nicio pavelă.

Dar, pare-se,

că s-a lăsat mai încet cu refacerea porțiunii de trotuar de peste drum de Profi, cea din care, la dreapta, se face „serpentina” care duce-n Cocoșvar. Aici, lucrările la noua conductă de apă potabilă s-au încheiat cam de multișor, dar nici semn de vreo intenție de a se pune la loc pavelele dislocate. Varză a fost lăsat și terenul din spatele stației de autobuz în care nu se mai vede nimic din izvorul existent aici. Echipele care duc conducta de apă spre Petroșani au ieșit deja din Vulcan și tocmai de aceea ai impresia că va mai trece multă apă pe pârâul Morii când porțiunile de teren la care m-am referit vor fi aduse la starea inițială.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii