Vulcan / Plecarea benevolă a unui consilier local Pro România

Vulcan / Plecarea benevolă a unui consilier local Pro România

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primul punct din cele trei aflate la ordinea de zi a ședinței extraordinare de vineri, 15 ianuarie, a forului legislativ vulcănean l-a constituit proiectul de hotărâre „privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în Consiliul Local al municipiului Vulcan a(l) (n.a.) doamnei Băncilă Dorina”.

 

Data la care doamna

Dorina Băncilă și-a înaintat demisia din funcția de consilier local pe listele Partidului PRO ROMÂNIA este 31.12.2020, cererea fiindu-i înregistrată cu numărul 38370. Mandatul său de consilier local a fost validat, în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, prin Hotărârea nr.4992/CC/2020, emisă de Judecătoria Petroșani.  Motivul demisiei sale benevole îl constituie numirea dumneaei în funcția de director economic al Spitalului municipal Vulcan. Or, ar fi fost incompatibil să rămână și consilier local, și pe noua funcție de la  spital.

 

Cu șaptesprezece voturi

„pentru” ale consilierilor locali prezenți la ședință proiectul a devenit hotărâre de consiliu local. Locul rămas vacant urmează să fie ocupat de către următorul supleant înscris pe lista Partidului PRO ROMÂNIA, pe listele căruia a candidat doamna Dorina Băncilă. Cel mai probabil, persoana care-i va lua locul este doamna Iuliana Iriza, urmând ca mandatul ei de consilier local să fie validat la ședința ordinară de consiliu local din această lună.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii