Vulcan. Oare cât va rezista arteziana din Parcul „Octogon”?

Vulcan. Oare cât va rezista arteziana din Parcul „Octogon”?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

 

Este posibil ca, până sâmbătă, fântâna arteziană din vechiul parc „Octogon” al Vulcanului să fie în stare de funcţionare.

Nici cei de la Pregoterm,
societate care execută lucrarea, şi nici vreun funcţionar de la primărie nu ar vrea să-l calce pe Gheorghe Ile pe bătătură, aşa că se lucrează spirt la fântâna asta. Ieri au fost făcute probele de apă şi pare-se aceasta iese frumos prin ţepii instalaţiei aflate în mijlocul bazinului. Ing. Vasile Giurgiulescu, mai marele peste domeniile publice din municipiu, a venit cu ideea montării, deasupra jetului de apă pulverizat, a unei instalaţii de iluminat, iar consilierul local Vasile Holban, care zilnic dă raite prin tot cartierul pe care-l păstoreşte ca ales local, a fost de părere că ar trebui montat un gărduleţ pe structura de beton a artezianei.

Asta, a motivat
el, pentru a–i ţine la distanţă pe cei care ar avea de gând să distrugă instalaţia care ce pune în funcţiune fântâna arteziană. De fapt, de lucrul acesta îi este teamă şi lui Vasile Giurgiulescu. „Se fac diferite lucrări de înfrumuseţare, dar acestea nu ţin mult. Există persoane certate cu bunul simţ, a comentat domnia sa, care sunt puse numai şi numai pe distrus. Cunosc asta din experienţă proprie. Numai eu ştiu câte bănci a trebuit să schimbăm şI să reparăm în tot oraşul!”.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii