Vulcan / O zonă voit neglijată?

Vulcan / O zonă voit neglijată?

DISTRIBUIȚI

Mă voi referi la o zonă din Vulcan în jurul căreia trotuarele și carosabilul nu sunt încă puse la punct. Cei cărora nu le-au fugit încă ochii pe fotografiile care însoțesc acest material vor fi tentați să creadă că este vorba despre terenul din jurul blocului cunoscut și acum sub numele de „Tineretului”. Cel aflat la doi pași de primărie.

Nu, nu este
acela. Repararea parcării și a tot ce se află în jurul blocului 23 se va face cât de curând. Este un fapt atestat, din moment ce el a fost anunțat într-o ședință a consiliului local vulcănean. Venind în jos cu punerea la punct a trotuarului de lângă blocurile din partea nordică a străzii Traian, constructorii sunt foarte aproape și de blocul acesta, ai cărui locatari se plâng de ani de zile de starea jalnică a ceea ce-i aici.

Zona pe care
o am în vedere este cea din fața, din spatele  și din apropierea clădirii poștei. Mai demult, întrebat fiind, nici măcar primarul nu a putut să ofere o explicație plauzibilă a acestei stări de lucruri. S-a aranjat trotuarul de lângă blocul 3C1, a fost înnoit cel care începe de la blocul 17 spre „Unic”, numai acesta de la poștă a rămas al nimănui. De ce? Nu se știe. Ca vai de ele sunt și aleile care, șerpuind pe lângă grădiniță și pe lângă „Penny”, ajung în spatele clădirii poștei. Nici despre astea nu am auzit suflându-se un cuvințel cum că se are în vedere refacerea lor.

În schimb, cândva,
am auzit pomenindu-se despre perimetrul din latura sudică a grădiniței, cel din spatele punctului gospodăresc, plin de bălți și de noroaie după fiecare ploaie. S-a vorbit că problema va fi rezolvată, dar nu s-a mai mișcat nimic după aceea. Uite, c-am uitat, dar e bine de amintit și la urmă! Priviți treptele scării de lângă 3C1 pe care urcă zilnic zeci și zeci de adulți și copii. Și nu sunt singurele în această stare jalnică. Toate scările de aici și până la „Unic” îi sunt leite. Și, din cele auzite de la stăpânirea municipală, nici vorbă să fie reparate curând! De asta s-a convins chiar și un consilier local care a reclamat această situație.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii