Vulcan / O nouă demolare pe Traian

Vulcan / O nouă demolare pe Traian

Timp de citire: un minut

Ieri dimineaţă, lângă unul dintre chioşcurile aflate la capătul dinspre Bulevardul Mihai Viteazul al străzii Traian era mare agitaţie. Erau acolo funcţionari şi muncitori de la primărie, dar şi agenţi ai Poliţiei Locale. Mai puţini, e adevărat, ca atunci când, tot din pohta ce-a pohtit-o primăria vulcăneană, „Cetatea Moldovenilor” a fost făcută una cu pământul.

Operaţiunea de demolare
nu a fost de anvergura celei la care am asistat când a fost ras localul-terasă de la capătul Aleii Muncii. Din trei figuri şi trei mişcări muncitorii au tăiat cu flexul cadrul metalic şi l-au încărcat pe platforma unei autospeciale. A rămas doar porţiunea pavată, cam de douăzeci de metri pătraţi. Cauza pentru care s-a procedat la demolarea chioşcului, care stă nefolosit de multă vreme, ar fi amplasarea lui ilegală.

Nu cunosc persoana
căreia îi aparţine, dar îmi amintesc că, în urmă cu ceva ani, pe acest loc, ar fi intenţionat să-şi deschidă un magazin patronul celei mai cunoscute firme de panificaţie din localitate. De fapt, după cum se vorbeşte încă înainte de a fi începute lucrările de modernizare a străzii Traian, toate chioşcurile din zona asta – dintre care câteva sunt deja închise – ar urma să dispară, iar pe acest amplasament ar urma să se amenajeze parcări auto.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii