Vulcan / „Nu ne lasă şefu’!”

Vulcan / „Nu ne lasă şefu’!”

Timp de citire: un minut

O dispută verbală mai puţin auzită s-a dat ieri, la şedinţa consiliului local vulcănean, între primar şi doi aleşi locali. Tema care a generat discuţia a fost aceea a tipului de autovehicule care ocupă spaţiul de parcare de la Piaţa Agroalimentară a Vulcanului. 

Independentul Florin Govor
şi liberalul Dănuţ Anghel sunt de părere ca locurile de parcare să fie utilizate exclusiv de către autovehiculele persoanelor care vin la piaţă, ca să se aprovizioneze cu legume şi fructe, iar aprovizionarea să se facă în intervalul orar 21:00-7:00. Ei sunt de părere că nicidecum locurile în cauză nu trebuie să fie ocupate permanent de dubiţe sau autovehicule din care marfa se scoate şi cântăreşte direct pe trotuar. Ile i-a contrazis şi le-a replicat că tot ce susţin cei doi „este o tâmpenie”. Din punctul lui de vedere dubiţele sunt autoturisme, iar el ştie exact asta, fiindcă le-a văzut certificatele de înmatriculare. „Nu aţi făcut nimic cu asta (cu aspectul semnalat – n.a.), nu-l poţi opri pe ăla, poate că a venit cu familia! Microbuzul e autoturism. Pe dumneavoastră, dacă veniţi cu gipul, care-i autoutilitară, să vă dau afară?”.

Este a nu ştiu câta oară când, la punctul 
„Diverse” al şedinţelor de consiliu local, a fost pusă în discuţie această chestiune. Atunci când au fost delimitate locurile de parcare din Vulcan, s-a vorbit şi despre modalitatea de plată. Una dintre acestea este închirierea locului de parcare, iar modul acesta de achitare este utilizat în special de către societăţile comerciale care au ieşire la bulevard sau, cum e cazul de faţă, de către aceia care aduc şi-şi desfac produsele agricole la piaţă. Ori de câte ori cei doi consilieri locali le-au cerut poliţiştilor locali să facă un pic de ordine în privinţa autoutilitarelor din piaţă care încurcă vizibilitatea în traficul rutier, răspunsul a fost acelaşi: „Nu putem, nu ne lasă şefu’!”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii