Vulcan / Nu ar fi târziu chiar acum

Vulcan / Nu ar fi târziu chiar acum

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Imposibil ca vulcănenii să nu fi recunoscut locul în care au fost făcute fotografiile care însoțesc acest material. Îl precizez pentru cei care încă nu au reușit să-și dea seama pe unde ar putea fi.

 

Este locul

din partea de est a clădirii poștei și din spatele acesteia. Un drum umblat atât de către locatarii din blocurile situate în latura vestică a poștei care vin cu sacii de deșeuri menajere la punctul de colectare de pe strada Vasile Alecsandri, cât și de cei care, de pe aceeași stradă, vor să ajungă la bulevard. Ca să nu mai zic de persoanele care au o urgență și ar vrea să în veceul modular. În acest moment, pentru toți este imposibil să facă deplasarea fără ca noroiul să nu le înghită încălțările.

 

Constructorii care

au lucrat la montarea subterană a noii rețele de canalizare din zonă și-au terminat treaba, iar ei și utilajele au dispărut din peisaj. E adevărat, și înainte terenul nu era unul de nota zece, dar mocirlos cum e acum chiar că nu a fost niciodată. Cred că, înainte de a-și lua tălpășița, constructorul ar fi putut să aștearnă niște pietriș, la fel cu a făcut pe drumul de pământ care, de la sediul Enel la cantina socială, leagă străzile Vasile Alecsandri și Jiului. De fapt, nu ar fi târziu nici acum.

 

Asta, pentru că

vă gândesc că va mai trece un pic până ce aici se va lucra la ceea ce a zis Cristian Merișanu în ședința ordinară din 31 martie. Primarul a amintit de treptele de lângă 3C1 care vor fi puse la punct și de o parcare pentru autoturisme amenajată pe acest spațiu. Care va fi iluminat corespunzător, iar nu în beznă ca acum, situație care le priește de minune borfașilor de tot felul care fie că atacă persoane vârstnice, fie că distrug pereții veceului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii