Vulcan. Mai e ceva de spus?

Vulcan. Mai e ceva de spus?

Timp de citire: un minut

Incredibil ce s-a putut întâmpla, în dimineața zilei de marți, 1 august, în piața agroalimentară din Vulcan, fără ca vreun organ de menținere a ordinii publice să intervină, pentru a-i pune capăt conflictului.

În jurul

orei 9.30 a izbucnit un conflict între o femeie, însoțită, probabil, de soțul ei, și un alt bărbat care, pur și simplu, a fost umplut de sânge. Cea mai pornită era femeia. Totul s-a petrecut sub ochii uimiți ai celor prezenți, la ora aceea, în apropierea Prelatei Verzi, dar nimeni nu a intervenit, deși, ca să scape de atacatori, cel lovit a încercat, la un moment dat, să se refugieze într-un magazin.

De reținut

că sediul Poliției Locale se află la o aruncătură de băț de locul conflictului, dar, deși în schimbul I ”ciuperca” e plină de uniforme și de bocanci, nici un brav angajat al acestui serviciu aparținând primăriei nu a catadicsit să apară, pentru a aplica legea. De abia la o jumătate de oră de la ieșirea din ring a combatanților a venit un echipaj de la poliția națională și a început să investigheze cazul. Mai e ceva de comentat?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii