Vulcan / Lipsa de bani să fi fost, așadar, cauza?

Vulcan / Lipsa de bani să fi fost, așadar, cauza?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Gheorghe OLTEANU
Chiar că nici nu-mi mai amintesc exact de când trebuia așternut stratul asfaltic pe Aleea Muncii din Vulcan. Lucrările de modernizare a străzii s-au derulat, în mare parte, conform planificării, cu întrerupere de înțeles în anotimpul rece, dar s-au încheiat în cele din urmă.

De neînțeles

a fost întârzierea operațiunii de asfaltare a străzii complet refăcute. Consilierii locali au făcut foarte des întrebări pe această temă, dar, de fiecare dată, răspunsurile pe care le-au primit de la primar au fost nelămuritoare. Acesta a invocat ba vremea rece, neprielnică executării asfaltării, ba că firma de construcții nu dispune de personalul muncitor, ba că nu se poate așterne asfalt din cauza pandemiei de Covid-19. De tot râsul acest din urmă motiv, fiindcă, tot pe pandemia asta, la Uricani șu Lupeni, ca să dau numai două exemple se asfaltau și drumurile de pe coclauri.

Ca atare,

locatarii blocurilor din zonă au rămas mirați, dar și plăcuți impresionați, când, joia trecută, au zărit că apar utilajele de asfaltare. Marți după amiază, muncitorii de la Zona „D” ajunseseră cu stratul de asfalt până la giratoriul care face joncțiunea Aleii Muncii cu strada Traian și, dacă e să dăm crezare zicerilor viceprimarului Pompiliu Barbu, operațiunile ar urma să se încheie în cursul acestei zile de joi. În privința amânării până acum a lucrării, am prins, din pură întâmplare, o frântură de vorbă în care se spunea că ar fi fost vorba de bani. De lipsa de bani, desigur.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii