Vulcan / L-a dat de gol cartela

Vulcan / L-a dat de gol cartela

Timp de citire: un minut

Îmi vine să cred că, marți, 14 februarie, ziua ediției cu numărul 3462 a cotidianului ZVJ, individul care a “acționat”, la finele săptămânii trecute, în zona cu produse industriale a pieței din Vulcan este, deja, la interviu la sediul poliției. Nu la cel din “Ciupercă”, ci la secția de pe Decebal.

Sâmbătă seara, 

în jurul orei 20:20, un tip a fost curios să vadă ce se află după prelata lăsată a unui magazin din zona aceasta a pieței. A intrat și și-a satisfăcut curiozitatea. Supărat că nu a dat de bani, la plecare a luat, ca amintire, un bax de hârtie igienică. A ieșit și a încercat să se facă nevăzut. Numai că, exact în acel moment, a trecut prin preajmă un autoturism. Lumina farurilor sale a declanșat automat o cameră de supraveghere video aflată în apropiere. Aceasta a surprins la fix momentul în care tipul s-a pitit cu repeziciune în spatele unui chioșc vecin celui pe care îl răscolise.

Imaginea de pe 

cameră este, totuși, prea palidă, ca să fi putut duce la o identificare rapidă a hoțului. Polițiștii au periat perimetrul infracțional, dar nu au găsit indicii concludente. Mai norocos sau mai atent, se poate spune, a fost un bărbat aflat în trecere pe acolo. Acesta a zărit, în zăpadă, o legătură de chei de care era prinsă o cartelă de interfon. Fiecare cartelă de acest fel are un cod al ei care permite depistarea scării de bloc căreia îi este destinată. Ca atare, ceea ce a urmat ar trebui să fie floare la ureche pentru polițiștii de la investigații criminale, ca să vadă la care apartament se potrivește cheia de pe inelul cu cartela. De aceea spuneam că, la ora aceasta, s-ar putea ca respectivul să fie deja oaspete al Poliției municipiului Vulcan.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii