Vulcan / Jalba fiecăruia a ajuns la cine trebuie

Vulcan / Jalba fiecăruia a ajuns la cine trebuie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Băncile din Vulcan, cele de pe bulevard și de la capetele de la Dincă și Coroești, sunt din nou căutate și ocupate de când s-a făcut cald. Pensionarilor, îndeosebi, le era dor de ele, dar pe ele vezi și femei care-și supraveghează copiii care se joacă, ba și chiar tineri care-și butonează telefoanele.

 

Zilele trecute,

m-a oprit un pensionar al cărui post de observație se află pe una dintre băncile de lângă ciuperca polițiștilor locali. Cu o voce tainic de înceată – Oltene, Oltene, stai să-ți zic ceva! – m-a rugat să-i intermediez o rugăminte către primar. Aceea de a dispune ca băncile care păstrează urme ale iernii să fie grabnic vopsite. I-am promis c-o voi face, dar i-am zis că, la fel de bine, ar putea să-i spună și el. Joi, 31 martie, adică astăzi, este ședința ordinară a consiliului local care este publică și la care poate participa, fără teama că nu va fi lăsat sau că va fi dat afară din sală.

 

Tot cu un mesaj pentru

primar am fost însărcinat și de câțiva beneficiari de pensii al căror punct de întâlnire e pe băncile de lângă și din fața statuii minerului. Unul dintre ei nu-i cere cine știe ce edilului șef, ci numai să-l mai vadă trecând, pe jos, prin zonă. Altul îl roagă să repare băncile din capătul Coroeștiului, iar un coleg de odihnă ar vrea să-i facă cunoscută o situație care-l frământă de mai multă vreme. La toți trei le-am sugerat că-l pot vedea foarte bine, ba chiar și să-i vorbească, dacă vin joi la ședință. Am fost privit cu mirare, dar și cu o oarecare teamă: ba, nu, zi-i tu, că te vezi mai des cu el! Așa că m-am hotărât să pun totul la ziar, ca să se convingă oamenii că jalba fiecăruia a ajuns la cine trebuie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii