Vulcan / Închis fără să se știe de ce

Vulcan / Închis fără să se știe de ce

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Timp de aproape trei săptămâni, nimeni nu a putut să intre într-unul dintre cabinele veceului public modular aflat la câțiva metri de Poșta Vulcan. Și ușa de la cea a bărbaților, și cea  de la femei erau ferecate cu cheia și nimeni nu știe de ce.

 

Din parcul

cu statuia minerului m-a fost dat să văd mai multe faze în care cetățeni prinși de o urgență dădeau să intre, dar nu aveau cum. În atare situație, unii nu s-au mai rușinat și s-au ușurat în spatele punctului de colectare a gunoiului. Am zărit și o gașcă de băieți cam de 14-15 ani, dintre care s-a „distins” unul. Văzând că ușa nu se deschide nesimțitul a început să tragă de clanță. Și, insistent cum era, chiar că ar fi rămas cu ea în mână dacă cineva nu i-ar fi recomandat cu încredere să se ducă și să tragă mai bine la mă-sa. Numai așa a scăpat teafără ușa de la veceul destinat bărbaților.

 

Am încercat să aflu

de ce structura de utilitate publică a stat închisă atâta amar de timp. Pe cine am întrebat nu m-a lămurit, ca să pot să înțeleg. Am aflat răspunsul corect în după amiaza zilei de joi, 16  iunie. Unul dintre muncitorii care se ștergea pe frunte de transpirație mi-a spus care-a fost cauza. Tubul de canalizare al veceului care merge la căminul din apropierea grădiniței fusese retezat chiar la intrarea în sursa de colectare. Și, ca atare, mizeria începuse să iasă la suprafață.

 

„Nu, nu noi

am făcut asta, s-a grăbit el să precizeze. Cei care au lucrat înainte. Noi suntem cu aducerea la starea inițială a terenului”. Acum nu mai are importanță, dar stau și mă întreb. Era mare lucru ca, pe ambele cabine, să fie lipit anunțul cu „Defect”?. Nu cred. Nu s-ar mai fi petrecut nici fazele amintite la început, iar oamenii nu ar fi plecat dezamăgiți sau mai știu eu cum de acolo. Corect?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii