Vulcan / Încă vreo două-trei luni

Vulcan / Încă vreo două-trei luni

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Lucrările la noua rețea de canalizare din Vulcan ar mai putea să dureze până în august. Inițial, primarul vorbea că finalizarea lor ar fi undeva în luna mai. Numai că, ulterior, au intervenit situații de care nu se face vinovată administrația publică locală.

 

Au apărut

probleme după ce s-a constatat că proiectul de pe hârtie nu „bate” peste tot cu ceea ce este pe teren. Situații de acest gen au fost constatate de curând în centrul vechi al orașului, asta după ce chiar în ZVJ a fost relatată „scăparea” de la blocul 3C1 de pe Bulevardul Mihai Viteazul. Și câte ca aceasta or mai fi! Partea bună este că, pe unde nu se mai lucrează la canalizare, terenul este adus la starea în care a fost înainte de a fi răvășit de utilaje.

 

Se vede bine

asta pe strada Jiul, pe Aleea Crizantemelor (mai puțin trotuarul de la capătul dinspre grădiniță, „uitat”, se pare), pe Nicolae Titulescu și în alte locuri. Desigur, mai este de lucru până ce totul va fi în ordine, dar modul în care se muncește mă face să cred că totul va arăta așa cum trebuie. Asta, mai ales că și oamenii primăriei urmăresc problema și au grijă să intervină atunci când ceva nu e în ordine. Zilele trecute au fost reparate și treptele scării din partea vestică a blocului 3C1.

 

Zonă în care,

începând de pe trotuarul de la bulevard și până la gardul grădiniței, a fost săpată pentru introducerea noii conducte de canalizare. Și, mai apoi, răscolită din nou, pentru a se monta racordurile de la canalizarea blocului, chestie care nu fusese prinsă în proiect. Treptele acestei scări urmau să fie reparate de către administrația publică locală, numai că lucrarea fusese amânată din cauza celor legate de canalizarea nouă. După cum e scara după ce lucrarea e gata, pare să fie ceva de calitate! Treptele arată, indiscutabil, mult mai bine ca înainte.

 

Nu pot să închei

fără să amintesc despre ceea ce mi-a relatat un cunoscător în domeniu. Situația este la blocul 3B1, vecinul celui amintit mai sus, și este vorba tot de ceva legat de canalizarea acestuia care se racordează la cea principală aflată sub bulevard. Necazul este diferența de nivel care a rezultat când cu așa zisă modernizare a bulevardului și care face ca nu toată apa de canal să ajungă acolo unde ar trebui. Poate că cineva o să ia în seamă și acest aspect.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii