Vulcan / Încă… în lucru

Vulcan / Încă… în lucru

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Data de 15 aprilie a fost una deosebită pentru unicul administrator și lucrător al Bijuteriei Emanuel din Vulcan. În aceeași zi a lunii ianuarie, persoane rămase încă neidentificate i-au spart vitrina și au golit-o de metalul prețios expus.

 

Hoții au acționat

noaptea și, înainte de efectua operațiunea specială, au umplut cu spumă goarna sistemului acustic de avertizare. Echipajul de poliție a ajuns la locul faptei după mai bine de un ceas și ceva de la deplasarea administratorului, pentru a anunța personal  evenimentul. Criminaliștii au luat probe, au constatat ce-i pe acolo și apoi au plecat. De atunci, proprietarul atelierului de bijuterie nu a mai primit nici un semn din partea lor.

 

Văzând că nu apare

nimic, s-a dus el, ca să să-i întrebe el pe polițiști dacă au vreo noutate. “E în lucru!”, a fost el liniștit, fără însă să mai primească și o altă explicație. Acum, omului îi pare rău că, după constatarea spargerii, nu a sunat la “112” și că s-a dus el însuși la secția de poliție. Poate că, dacă sunam la numărul de urgență, convorbirea rămânea înregistrată, iar furtul ar fi fost consemnat undeva la un nivel mai înalt, spune el cu regret.

 

În paginile ZVJ

au mai fost consemnate aspecte în care semnalam încetineala cu care polițiștii de la Vulcan se mișcă la rezolvarea cazurilor de furt. Să ne amintim doar cel al bicicletei unei doamne, care a insistat explicând că, la colegii lor de la Locală, există imagini luate de camerele de supraveghere cu hoții punând mâna pe vehicul. Sesizare de care, la început, investigatorii nu prea s-au sinchisit, dar pe care au luat-o în serios după ce problema femeii a apărut în ziar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii