Vulcan / Iar s-a mai modificat ceva la „Linia Verde”

Vulcan / Iar s-a mai modificat ceva la „Linia Verde”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Nu se mai termină odată cu proiectele de hotărâre legate de atât de mult discutata „Green Line – Linie Verde de autobuze electrice” care apar din când în când în dosarele de ședințe ordinare ale consiliilor locale din Valea Jului.

Luna trecută,

consilierii locali vulcăneni au mai dat de una. Titlul proiectului de hotărâre, tot unul kilometric, vă asigur, nu diferă de cele anterioare. Diferită este chestiune adusă în discuție. Este vorba de modificarea intervenită la modul de împărțire a cheltuielilor neeligibile de 2 la sută din valoarea proiectului, cheltuieli care cad în sarcina primăriilor angrenate în acest proiect de anvergură despre care se discută de ani și ani de zile.

Astfel, conform noilor

reglementări, așa cum a explicat ing. Ion Drăgoi, cei 2 la sută nu vor mai fi plătiți în mod egal de către UAT-urile localităților, ci fiecare municipiu și oraș care participă la materializarea proiectului va achita în funcție de numărul de locuitori pe care-i are. Cu alte cuvinte, Consiliul Județean Hunedoara va suporta greul, 98 la sută din valoarea cheltuielilor neeligibile, iar restul de doi la sută va veni de la bugetele locale ale localităților Petrila, Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani. Contribuția Vulcanului, sper să fi reținut bine, ar fi în sumă de 6791 de lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii