Vulcan / Grevistul foamei îi ameninţă cu acatiste pe Ile şi pe...

Vulcan / Grevistul foamei îi ameninţă cu acatiste pe Ile şi pe Şchiopu

Timp de citire: 2 minute
Grevistul foamei Savu Secrieru se afla, ieri, în a opta zi a protestului său. Deşi, în mod deosebit după amiaza şi seara, scaunul de la intrarea în Primăria municipiului Vulcan este gol, Savu Secrieru spune că nu şi-a încetat demersul extrem. 
Stă adăpostit în
„Logan”-ul cu care face taxi, parcat în apropierea primăriei. Dar, când îl cuprinde frigul rău de tot, merge acasă. Nu m-am interesat şi de aceea nici nu vreau să iau de bună ceea ce a am auzit de la cineva. Anume că, dacă ai părăsit chiar numai o dată locul ales pentru acest gen de protest, eşti descalificat. În definitiv, domnia sa face ceea ce crede, iar prezenţa mea, marţi dimineaţă, în holul primăriei a avut ca scop doar să aflu ce e nou în problema pentru care a recurs la greva foamei.
Luni,
Savu Secrieru a depus o cerere scrisă, înregistrată, adresată primarului Gheorghe Ile. Era nervos şi supărat că încă nu primise niciun răspuns. A făcut plângere inclusiv la pro­cu­ratură, dar cei de acolo, este dumnealui de părere, nu se sinchisesc să trimită măcar un po­liţist. Ceea ce i-a suge­rat însuşi Ioan Dorel Şchiopu i se pare o glumă. Cel pe care Secrieru îl acuză de furt de bani i-a dat adresa, faxul şi numerele de telefon ale DNA. Or, grevistul foamei a luat asta ca pe un mişto.
Nebărbierit
şi vizibil marcat de zilele în care nu a mâncat nimic, Savu Secrieru spune că va apela şi la ajutorul divinităţii.
„Vor plăti, a zis el, încât s-a auzit pe tot holul. Va plăti şi Ile, va plăti şi Şchiopu. O să merg la Lainici şi o să le pun acatiste!”. Reamintesc că, săptămâna trecută, Primăria Vulcan i-a răspuns domnului Savu Secrieru, textul fiind publicat şi în ZVJ. Mai nou, după alegeri, grevistul foamei i-a solicitat primarului Gheorghe Ile să convoace grabnic noul consiliu local şi să pună în discuţie excluderea lui Ioan Dorel Şchiopu. (Dl. Savu Secrieru aici chiar sare calul! Păi, de ce să fie exclus distinsul dl. Şchiopu, dacă a fost ales corect? – n.r.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii