Vulcan / Garantez promisiunile electorale!

Vulcan / Garantez promisiunile electorale!

Timp de citire: un minut
Imposibil să nu ai norocul să găseşti un trifoi cu patru foi dacă te pui pe căutat în locul plin cu buruieni din spatele blocului 6 de pe strada Traian din Vulcan.
mizeria bloc 6 dallas cDar 
trebuie procedat cu mare atenţie, altfel ai ghinionul să calci într-una din bălţile cu mizerie care împânzesc perimetrul. Blocul acesta cu şase scări este unul dintre cele trei cu patru etaje aflate la capătul de sus al străzii amintite. Locatarii lui se plâng de faptul că, deşi s-au montat guri de canalizare noi în spatele imobilului, apa de canal nu-şi face drum prin sistemul de canalizare, ci pe lângă.
Asta se întâmplă
în mod deosebit cu apartamentele de la parter. Cele care mai sunt locuite, desigur. Fiindcă, am văzut cu ochii mei, ferestrele celor nelocuite sunt zidite, pentru că încăperile care le corespundeau deveniseră loc de depozitare a gunoiului menajer. Ar fi bine ca locatarilor să le mai piară din teama care pare să fi pus stăpânire pe ei atunci când li se spune să meargă şi să reclame la primărie. Şi, ca atare, să-i ia la plimbare, prin spatele blocului, şi pe candidaţii la funcţia de primar care le vor călca zona. Nu prea departe, ci doar cam pe unde am ajuns şi eu, ca să fac fotografiile acestea. Garantez promisiunile!
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii