Vulcan / E, totuși, altceva!

Vulcan / E, totuși, altceva!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Părerile sunt împărțite. Unii susțin, în continuare, că structura de lemn inestetică de pe strada Nicolae Titulescu din Vulcan ar fi trebuit desființată. Dată jos. Altora, pare-se că mai mulți, le place, totuși, ceea ce a ieșit și zic că a fost o idee bună.

 

Nimeni și niciodată

nu va reuși să le facă pe plac tuturor. Asta-i de când e lumea. În cazul acesta, Cristian Merișanu a spus-o foarte limpede. Și în ședința ordinară din 31 martie, și, după aceea, pe internet și în alte publicații din Valea Jiului. Primarul a recunoscut că a ales această variantă, fiindcă ar fi costat mult ca să se comande nu mai știu ce gărdulețe, care să fie puse, de-o parte și de alta, de la „Mercur” la școala 1, pe cei cam doi kilometri și ceva de drum. Bugetul este, deja, sub presiunea altor cheltuieli neeligibile cu proiecte care trebuie duse la bun sfârșit sau demarate, așa că aceasta a fost cea mai bună soluție.

 

Deunăzi,

un cititor fidel al ZVJ a fost de părere că, și așa, nu s-a schimbat nimic în privința vizibilității reduse de care se loveau automobiliștii care ies dintre „”D”-uri sau de pe strada Preparației. Nu am fost de acord cu el, fiindcă am verificat eu însumi problema. Nu cred că bilele acela de pe stâlpișorii aduși la înălțimea de un metru ar da peste cap vizibilitatea celor de la volan. Îți dai seama de asta și numai uitându-te la pozele care însoțesc materialul acesta. Cum a fost și cum este. E, totuși, altceva!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii