Vulcan / De unde atâta indiferenţă?

Vulcan / De unde atâta indiferenţă?

Timp de citire: un minut

Se vede c-a avut efect reclamația verbală făcută în Consiliul Local Vulcan de către doamna prof. Simona Constantin. Trecerea de pietoni de la școala nr. 4 este din nou semaforizată.

S-a intervenit,

însă, în după-amiaza zilei de duminică, și la semaforul de pe strada 1 Mai. Cel de lângă Școala Gimnazială “Teodora Lucaciu” sau școala 1, cum mai este cunoscută. M-a anunțat despre asta un cititor al ZVJ care, trecând pe acolo, le-a făcut, pe ascuns, o fotografie domnului și doamnei care trebăluiau în cutiuța cu comenzi a semaforului de care, cu câteva zile înainte, îți venea să crezi că prinsese drag un ins invizibil.

Gluma ca gluma,

dar un aspect ca acesta ar trebui să îngrijoreze, fiindcă denotă indiferența unora din primărie care ar fi trebuit să sesizeze și să remedieze imediat defecțiunea. Iar nu la aproape trei săptămâni de când semaforul a început să funcționeze aiurea. Treabă valabilă și pentru semaforul de la școala 4 care a dormit pe el încă de la vacanța de Crăciun.

Pe bune,

în mod sigur, dacă nu era doamna consilier local Simona Constantin, cadru didactic la școala 4, nu știu dacă se sinchisea careva de el. Nu cunosc ce-i cu semaforul de la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazu” care a rămas la fel de mort cum a fost până acum. Bănuiesc că ar putea fi vorba de un defect major și că echipa care a acționat pe 1 Mai și la nr. 4 nu a avut la îndemână cele necesare, pentru a-l repune în funcțiune. Acum, că i se știe din ce cauză suferă, să sperăm că nu-l va prinde Paștele tot în situația asta.
Gheorghe OLTEANU 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii