Vulcan / Curmaţi-i suferinţa!

Vulcan / Curmaţi-i suferinţa!

Timp de citire: un minut
Nu s-a făcut gaură-n cer şi nici nu au ieşit apele cine ştie ce, ca-n Lupeni şi în Petroşani, bunăoară. Vulcanul pare că e mai ferit când e vorba de ploi abundente sau de ape ieşite din marca lor.
Aversele de zilele
trecute nu au dus la inundaţii. În Paroşeni, în zona uzinei, acum s-a văzut ce bine a prins decolmatarea rigolei pe marginea dinspre deal a drumului. Nu s-a mai făcut pe şosea balta aceea imensă care făcea imposibilă trecerea unor autovehicule.
Doar drumurile
mărginaşe au avut mai mult de suferit. Cele pe care, acum o lună, parcă, s-a pus piatră concasată. Ploaia a spălat-o mai de peste tot şi, în plus, apa şi-a săpat propriile albiuţe. Şanţuri mai mici, adică. Nu-mi fac probleme în privinţa remedierii acestei probleme.
Minore, în definitiv, dacă mă gândesc la ce e de soluţionat în celelalte oraşe.
Drumurile au fost spălate
şi când cu căderile masive de gheaţă, iar a doua şi a treia zi s-a aşternut altă piatră. Dar uite că m-am luat cu vorba şi era cât pe ce să uit de poza pe care o pusesem la o parte, ca s-o ataşez acestui articol. E vorba de o ramură ruptă a unui tei aflat pe zona verde dinspre Aleea Crizantemelor a blocului 1 termic. Stă căzută la pământ de vineri sau de sâmbătă şi încă nu a apărut careva care să i-o amputeze. Poate acum, după ce am scris, i se va curma suferinţa bietului pom.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii