Vulcan / Curiozitatea la nou rămâne

Vulcan / Curiozitatea la nou rămâne

Timp de citire: un minut

Cel de-al doilea magazin „Profi” din Vulcan a fost inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute. Joi sau vineri, nu am reţinut bine. În orice caz mai devreme decât am amintit eu într-un articol. Ceea ce nu contează, din moment ce nu s-a făcut gaură-n cer.

Fotografia alăturată
am făcut-o sâmbătă. Lumea intra şi ieşea buluc din noul spaţiu aflat la parterul clădirii Complexului de Alimentaţie Publică. CAP-ul, cum este ştiut de toţi. Deh, curiozitatea este mare întotdeauna când apare ceva nou! Nu am păşit înăuntru, ci am dat o tură prin magazinele din jurul pieţei agroalimentare. Asta, ca să constat impactul. Într-adevăr, acesta exista. În mai toate numărul de cumpărători era ceva mai mic decât în zilele de dinainte. Cineva care a lucrat la „Profi” m-a asigurat că aşa de fiecare dată la început. După care situaţia se stabilizează.

O vecină care
fusese la cumpărături şi cu care m-am dus, sâmbătă, spre casă era de părere că „tot mai bine-i dincolo, la <> celălalt sau la <>”. Am aflat şi de ce: „Este marfă bună şi aici, într-adevăr, dar e mai înghesuit”. Alţi vulcăneni, dimpotrivă, sunt bucuroşi că s-au pricopsit cu un super magazin la ei în cartier. Eu am fost ieri dimineaţă la „Profi” cel nou. Am cumpărat o sticlă de „Cotnari” şi ceva de albit. Rufe, nu bani, Doamne, fereşte! Trebuie să recunosc că am fost surprins în mod plăcut cum a fost amenajat interiorul. Nu mi-a plăcut, însă, situaţia de la cântar, unde se făcuse coadă. Vânzătoarea i se plângea unei colege că acesta nu mai afişează preţul. Din cauza asta mulţi cumpărători fie că s-au dat bătuţi, fie că au abandonat ideea de a mai cumpăra produse vrac. Citrice, îndeosebi.

de Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii