Vulcan / Cristian Merișanu a făcut ceea ce Ile nu a apucat...

Vulcan / Cristian Merișanu a făcut ceea ce Ile nu a apucat vreodată

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În mod sigur că, ieri, de 8 Martie, Cristian Merișanu le-a dat flori și le-a adresat felicitări colegelor sale din primărie. La fel cum, firește, proceda și predecesorul său, care, înainte de asta, făcea un tur de forță prin aproape toate localurile vulcănene care găzduiau chefuri de Ziua Femeii.

 

Numai că

nu țin minte ca, în afara Elenei Udrea, Gheorghe Ile să le fi dat femeilor flori în vârf de munte. Adevărul e că nici nu se prea omora să meargă-n Pasul Vâlcan, deși acesta-i la o aruncătură de băț de vreo doi-trei kilometri de ranch-ul lui. Altcumva am observat că se pune problema de Ziua Femeii în cazul lui Cristian Merișanu. Nu se duce în Pas, ca să schieze, dar, de urcat, urcă des. E ceva când primul bărbat al Vulcanului promovează potențialul turistic al acestui loc și-i capacitează și pe alții s-o facă. Poate că unii-mi vor sări în cap, dar să nu se uite că i-am recomandat ca, mai întâi de a face treabă-n munte, să dreagă tot ce-i necesar jos, în oraș. Și, din câte am observat ulterior, pare-se că recomandarea asta s-a prins de el.

 

Așadar, duminică,

în timp ce schiorii de felurite vârste alunecau pe pârtie, încurajați de către părinți, prieteni și rude, primarul Cristian Merișanu le-a dăruit câte o garoafă roșie tuturor persoanelor de genul feminin prezente. A început în sala Apres-schi-ului și a continuat pe pârtie. L-a secondat în acest demers managerul public Marius Danci. Nu i-a scăpăt nicio femeie lui Cristian Merișanu. Atenției sale, vreau să zic. Și, chiar dacă  s-ar fi întâmplat asta, în mod sigur că administratorul public îi atrăgea pe loc atenția. Fiindcă și el are ochi buni…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii