Vulcan / Bine că se mai ţine seama

Vulcan / Bine că se mai ţine seama

Timp de citire: un minut

Mai bine să mă înşel eu, decât să se întâmple aşa cum am crezut. Este cazul subiectului tratat în ediţia de acum două-trei zile a ziarului. Totuşi, rămân la ideea că un impuls, un pic de viteză a imprimat şi scrierea mea de la acea dată.

Ieri, înainte de amiază,
se lucra la lărgirea gropii în care fusese înfipt, iniţial, ţăruşul metalic care împiedica accesul autovehiculelor de aprovizionare a unor unităţi comerciale situate pe latura sudică a complexului comercial din zona pieţei agroalimentare a Vulcanului. De data asta nu s-a mai lucrat ca la grămada de nisip din curtea grădiniţei, ci s-a făcut ceva temeinic. Doi bărbaţi din efectivele de lucru ale primăriei au lărgit şi adâncit groapa, astfel ca ţăruşul metalic să aibă „rădăcinele” – „mustăţile” cu care a fost dotat prin sudură – bine înfipte în sol. După care, peste acestea, să fie aplicat beton. Nu o spoială de asfalt rece, cum se procedase înainte.

Cineva era de părere
că s-ar fi putut monta şi un indicator rutier cu semnificaţia „Accesul interzis”. Nu cred că acesta era potrivit aici. În primul rând, fiindcă spaţiul în care se ajunge din spaţiul pieţii în care se vând mărfuri industriale nu este unul destinat traficului auto. Aşa că tot stâlpul rămâne sfânt. Bun, asta s-a rezolvat. Să nu se uite, însă, gura de canal din apropierea salciei, care se îneacă, la propriu, din cauza mizeriilor cu care este plin. Apoi, nici porţiunea de trotuar de lângă ea, lăsată ca vai de ea, nu se simte mai bine…

de Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii