Vulcan / Banii pentru telefoanele mobile achiziţionate de către spital nu sunt...

Vulcan / Banii pentru telefoanele mobile achiziţionate de către spital nu sunt de la consiliul local

Timp de citire: un minut

La punctul „Diverse” al şedinţei consiliului local vulcănean a venit vorba şi despre achiziţia de telefoane mobile performante, făcută de către Spitalul Municipal Vulcan, chestiune despre care ZVJ a relatat în prima pagină într-una din ediţiile trecute.

Întrebat
direct, de către independentul Florin Govor, primarul Ile s-a retras strategic. „Care-i problema mea cu telefoamele spitalului? Răspunde directorul instituţiei. Eu nu pot să-l întreb dacă are sau nu nevoie!”, i-a răspuns el. „Sunt, totuşi, nişte sume enorme”, a mai insistat degeaba consilierul după ce a auzit părerea lui Gheorghe Ile. Doamna consilier local Angela Stoica a vrut să afle dacă telefoanele au fost cumpărate din banii pe care consiliul local îi alocă spitalului. Răspunsul a fost nu. Primăria şi consiliul local finanţează doar investiţiile care se fac la spitalul din localitate. Restul banilor de care beneficiază instituţia spitalicească vulcăneană vin de la Casa de Sănătate a judeţului Hunedoara.

Cel care a lămurit
problema a fost consilierul local Cornel Nelucu Lung, membru în consiliul de administraţie al Spitalului Municipal Vulcan. Dumnealui a lăudat activitatea desfăşurată la spital şi a menţionat că, pe anul trecut, aici s-a obţinut un excedent de 143.000 de lei. Ca atare, a fost la latitudinea managerului achiziţionarea telefoanelor, mai ales că cele cumpărate în 2013 ar fi urmat să fie casate. Cu o zi înainte, dumnealui fusese la spital şi a constatat că se efectuase racordarea unităţii spitaliceşti la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice. Asta după ce, puţin înainte, ziarul nostru semnalase frigul existent în încăperile spitalului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii