Vulcan / Angela Stoica îl aduce în discuție pe Gheorghe Ile, absent...

Vulcan / Angela Stoica îl aduce în discuție pe Gheorghe Ile, absent de două luni din primărie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

La dezbaterea unui proiect de hotărâre existent pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 18 iulie, consilierul noii puteri umaniste Angela Stoica a adus în discuție o situație care n-avea deloc legătură cu proiectul discutat.

Dumneaei a vrut

să afle de ce, în absența de două luni a primarului, la proiectele de hotărâre continuă să apară, ca inițiator, Gheorghe Ile? Asta, în condițiile în care, în tot acest interval de timp, nimeni de la vârful administrației publice locale vulcănene nu a făcut o comunicare oficială și nici un consilier local nu a fost curios să se intereseze de starea de sănătate a primarului, despre care umblă fel de fel de zvonuri. În această situație „Este normal ca domnul primar să fie cu toate proiectele?”, s-a arătat mirată, pe bună dreptate, Angela Stoica.

I-a răspuns

domnul consilier PSD Spiridon Simion, președinte de ședință. Venerabilul i-a explicat, în stilu-i savant, că „domnul vice a fost împuternicit” de către primar să semneze, prin adăugarea acelei bare oblice, documentele din primărie. Așadar, și proiectele de hotărâre. Cam pe acolo a fost și părerea juristului Gabriel Velea care, referindu-se la Codul Administrativ, a precizat că „înlocuitorul de drept este domnul viceprimar”. Numai că – nu știu în ce măsură alții au sesizat asta -, doamna consilier Angela Stoica dorise, de fapt, să afle de ce, atunci, în aceste condiții, nu apare ca inițiator al proiectelor de hotărâre chiar domnul viceprimar Pompiliu Barbu?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii