Vulcan. Administratorul public Danci, acuzat de comportament abuziv. Sub privirile blajine ale...

Vulcan. Administratorul public Danci, acuzat de comportament abuziv. Sub privirile blajine ale primarului Merișanu, desigur

Timp de citire: 2 minute

Zi de zi, e-mail-ul redacției este asaltat de informații, multe dintre ele însoțite și de documente, referitoare la activitatea (puteți citi și inactivitatea, chiar merge) din interiorul administrației publice vulcănene. La capătul răbdării, oameni de bine decid să facă publice lucruri care, altfel, n-ar ajunge la urechile omului de rând, onest plătitor de taxe și impozite.

Întrucât în spațiul public au circulat informații eronate, demne să bagatelizeze dezvăluirile cotidianului nostru, o spunem răspicat: nu există interese de ordin politic în spatele acestor rânduri, nu vrea nimeni să-i dea jos pe domnii Merișanu și Danci. Dar, este adevărat, dacă vor continua să administreze haotic municipalitatea, e foarte probabil ca domnii Merișanu și Danci să fie descocoțați chiar de populația cu drept de vot din municipiul Vulcan.

În această dimineață, via e-mail, am aflat că unul dintre autoturismele primăriei (Logan, înmatriculat HD 13 KYL) a fost implicat într-un eveniment rutier pe șoseaua de centură a municipiului Petroșani (foto 1). Se mai întâmplă, căci numai cine circulă nu greșește. Interesant a fost să aflăm că persoana care circula nu era chiar domnul Danci senior, administratorul public la dispoziția căruia s-ar afla Loganul șifonat, ci Darius Danci, fiul acestuia. Sens în care, dacă nu-i cu supărare, devine interesant de aflat cum de fiul administratorului public se dă cu româneasca Primăriei Vulcan, dar mai ales cine a pus banul jos pentru pagube ori perioada în care autoturismul a fost inutilizabil.

Vă invit să aruncăm acum o privire și la fotografiile 2 și 3. Înaintea unui nemeritat sejur la service, mașina administrației publice locale a fost și la Straja. Acolo unde l-a transportat pe domnul Danci, aici înfățișat în jurul unui pahar viu colorat, cam de fetițe.

Cred că vă gândiți, ca orice muritor de rând, că sigur Loganul primăriei n-avea ce să caute în Straja pentru ca domnul Danci să se delecteze pe el la un pahar, indiferent de conținutul acestuia. Așa și este.

După atâtea imagini interesante, este vremea să ne antrenăm creierul lecturând o informare – facsimil 4 pe care unul dintre angajații administrației publice locale o adresa, la final de decembrie 2021, chiar primarului Merișanu. Reproducem câteva pasaje relevante ale documentului la dimensiuni generoase, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare cuvânt în parte.

Cu decența impusă de cadrul în care apar aceste rânduri, ar fi de observat că de când stau mai mult în poze cu Smiley și Ianțu, dar mai puțin pe trotuarele și scările de groază din municipiu, cocoțații de la vârful administrației vulcănene au așa un pic de aer de domni care tocmai de întors de la un dat de gaură la macaroană. Nu vreo gaură perfectă, cilindrică, de manual. Ci una în dulcele stil local, netedă precum infrastructura actuală a Ucrainei.

Lectură plăcută, revenim.

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii