Vulcan / A fost îndeajuns să-i spună despre asta viceprimarului Pompiliu Barbu

Vulcan / A fost îndeajuns să-i spună despre asta viceprimarului Pompiliu Barbu

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Ridicarea clădirii Grădiniței cu Program Normal nr. 4 din Vulcan nu s-a derulat chiar cum a sperat beneficiarul, dar, când aceasta îi va fi predată la cheie, în mod sigur că vor fi trecute cu vederea perioadele de timp în care constructorii au lipsit motivat de pe șantier.

Asta, fiindcă,
de fiecare dată, când s-au reîntors, echipele de muncitori au recuperat rapid restanțele. Așa s-a întâmplat și ultima dată, acum nici o lună, când, revenind, au finalizat tencuiala de exterior, au „tras” brâul dimprejurul clădirii și au executat bordura de beton care o înconjoară. Pe dinafară, se vede și în fotografie, clădirea arată ca și cum ar fi gata.

Ce mai e de
făcut se află înăuntru. Ca să aflu exact când se va reluat lucrul, marți, după ce m-am îndepărtat de blocul D12, l-am sunat pe viceprimarul Pompiliu Barbu, candidatul PSD la funcția de primar. Am fost surprins să aflu că muncitorii se vor reapuca de treabă chiar în dimineața acestei zile, adică, joi, 17 septembrie. Se vor tencui interioarele și se vor monta instalațiile electrice și sanitare. După care va fi adus mobilierul.

Pentru că tot
l-am prins la telefon, am mai vrut să aflu și altceva. În drum spre grădiniță am observat că se lucrează la trotuarul din fața Școlii Gimnaziale nr.5. Da, mi-a confirmat interlocutorul, este o lucrare pe care primăria a început-o de curând, dar nu este singura. La o aruncătură de băț, se muncește, în sfârșit, la repararea aleii din spatele pieței. Cea pe care sunt amplasate chioșcurile cu produse industriale. Era de așteptat să se întâmple asta după ce, ani la rând, comercianții care-și desfășoară aici activitatea i-au ridicat în zadar rugi primarului. Acum, așa cum ei au constatat cu mirare, a fost îndeajuns să-i spună despre asta viceprimarului Pompiliu Barbu, pentru ca lucrurile să se miște urgent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii