Vulcan / ​​​​​​​ATI-ul rămâne, deocamdată, un obiectiv în pregătire

Vulcan / ​​​​​​​ATI-ul rămâne, deocamdată, un obiectiv în pregătire

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Spitalul municipal Vulcan nu va avea curând atât de mult doritul compartiment ATI. Asta, fiindcă așa cum a aflat consilierul local Ștefan Fezsner, vechea conducere a unității spitalicești nu a ridicat un deget pentru atragerea fondurilor necesare acestui înfăptuirii acestui demers…

 

…despre care

s-a discutat aprins la începutul acestui an. Atunci când, cu fostul manager în sala de ședințe, s-a proiectat amenajarea lui la etajul al doilea al clădirii ambulatoriului de specialitate. Atunci, Gheorghe Ile pomenea de un circuit separat spital-ambulatoriu care să-i pună în siguranță pe pacienții duși la ATI, dar și de dotarea acestui compartiment cu aparatura și personalul medical necesare. Numai că, în intervalul de timp trecut de atunci, nu s-a întreprins nimic pentru realizarea unuia dintre aceste aspecte. „Nu, nu s-a făcut niciun demers”, l-a liniștit managerul George Bălțatu pe colegul său de partid Ștefan Fezsner, asigurându-l că, totuși, a inițiat discuții pregătitoare în acest sens.

Despre asta, dar și despre datoriile pe care le-a găsit la spital va avea „o analiză  detaliată” cu dr. Cătălin Popa după revenirea acestuia din concediu.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii