„Vrem să începem cu dreptul”

„Vrem să începem cu dreptul”

Timp de citire: un minut
Campionatul Naţional de popice pentru seniori şi senioare va debuta pe 3 septembrie 2016, cu participarea a şapte echipe, patru în competiţia masculină şi trei în întrecerea feminină. Vor lua startul ediţiei 2016-2017 echipele CFR Olimpia Iași, CFR Cluj & CSM Câmpia Turzii, Inter Petrila şi Electromureş Tg. Mureş (la masculin), respectiv Electromureş Romgaz Tg. Mureş, Conpet Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti (la feminin).
Inter Petrila va fi gazda etapei a doua, pe data de 24 septembrie, când va întâlni popicarii de la CFR Cluj sub arbitrajul lui Fekete Iosif din Tg. Mureș. În Campionatul Naţional pentru echipele de tineret (U23) Inter Petrila va participa la mas­culin, în Grupa B, grupă în care, pe lângă Inter Petrila, vor evolua și Siderurgica
Hunedoara, CSM Satu Mare, CFR Cluj & CSM Câmpia Turzii. Prima etapă în care ar fi evoluat popicarii Inter Petrila avea startul pe 27 august, în compania CSM Satu Mare, dar a fost amânată pentru data de 10 septembrie la solicitarea popicarilor sătmăreni din motive financiare. Cupa României, la seniori şi senioare, va avea loc în patru etape, iar câştigătoarea competiţiei va putea evolua în Cupa NBC. Primele runde sunt programate în zilele de 10 septembrie 2016 (la feminin) şi respectiv 11 septembrie 2016 (la masculin). Turneul primei runde din Cupa României se va disputa în sala de popice a clubului Inter Petrila. “Sperăm să începem cu dreptul în Cupa României și să ocupăm o poziție bună încă din prima etapă cu toate că avem o echipă foarte tânără”, a declarat antrenorul Marcel Dobrică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii