Vor să ia locul liberalilor hunedoreni, dar deocamdată n-au cu cine şi...

Vor să ia locul liberalilor hunedoreni, dar deocamdată n-au cu cine şi nici cu ce / ALDE Hunedoara are o nouă strategie sub comanda lui Mircea Ioan Moloţ

Timp de citire: 2 minute
Conform declaraţiilor preşedintelui ALDE Hunedoara, fostul lider liberal Mircea Ioan Moloţ, organizaţia judeţeană a partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu a trecut la reorganizare şi îşi stabileşte deja strategia pentru pregătirea alegerilor generale care vor avea loc în această toamnă. Reamintim că ALDE la alegerile judeţene a înregistrat un usturător eşec, neintrând în Consiliul Judeţean Hunedoara.
Cea mai importantă întâlnire a ALDE Hunedoara a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când a avut loc întrunirea Delegaţiei Permanente, moment în care s-au stabilit şi noile foruri de conducere ale organizaţiei.
„S-au stabilit sarcinile concrete pentru fiecare vicepreşe­dinte, pe zone. Pe zona Deva echipa va fi coordonată de domnul Oancea Nicolae Florin, care are o sarcină extrem de grea, şi ca preşedinte de organizaţie locală municipală, şi de vicepreşedinte la nivel de judeţ. Deva fiind un fief liberal vrem să ne facem cunoscuţi şi să atragem cetăţenii către noi. La Brad este domnul preşedinte executiv Sanfirişca Nicolae. Pe Valea Jiului este domnul Gerschner Francisc, candidatul nostru la Primăria Petroşani şi care a scos un rezultat mulţumitor, pentru cât de repede a intrat în partid şi în campania electorală. Pe zona Călan – Ţara Haţegului coordonator este doamna vicepreşedinte Grecu Marcela Georgeta. Pe Hunedoara şi Ţinutul Pădurenilor îmi asum eu această res­ponsabilitate. La Simeria – Valea Mureşului, domnul Ardelean Iustin. Pe zona Geoagiu – Orăştie, Mariş Simion, fostul primar al PSD-ului (trei mandate) de la Geoagiu”, a declarat Moloţ.
Preşedintele ALDE Hunedoara a mai spus că în următoarea perioadă, până la 1 august, conducerea partidului trebuie să verifice „dacă nu statistic, ci faptic, în fiecare organizaţie dacă membrii bat. Fiindcă avem peste 3.000 de membri, aşa cum am fost informat de vechea conducere. Vreau să ştiu exact câţi sunt care activează. Nu ne interesează cantitatea, ne interesează calitatea. În politică nu ne jucăm, nici nu obligăm pe nimeni să intre în politică. Indiferent la ce nivel intră are sarcini concrete şi responsabilităţi concrete. (…) Avem o zestre de 58 de aleşi locali, din care unul este primar, cinci – viceprimari şi restul sunt consilieri locali. Avem viceprimari la Geoagiu, Lăpugiu de Jos, General Berthelot, Boşorod şi Hărău”, a spus Mircea Ioan Moloţ.
Proaspăt intrat în rândurile ALDE, fostul jurnalist de televiziune Alin Bena a declarat: „Vă mulţumesc de oportunitatea de a putea să fac politică după 26 de ani aproape de presă, de a putea să fac politică într-un partid în formare. Pentru că e un partid nou, un partid flexibil, un partid dinamic. Ceea ce mi se pare esenţial mai ales pentru un partid nou. Factorul esenţial care m-a determinat să intru în ALDE a fost prezenţa domnului Moloţ aici, ca preşedinte al acestui partid. Din punctul meu de vedere e garanţia că această construcţie va fi o construcţie serioasă”.
N.R. În Valea Jiului este aşteptată demisia a cel puţin doi membri ALDE, consilieri locali, „verticali” şi guralivi. Aceştia au spus că dacă ALDE va fi condus de „escrocul de Moloţ”, ei vor părăsi ALDE. Ei bine, organizaţia ALDE Hunedoara e condusă de dl. Moloţ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii