Vineri, 25 noiembrie / Vernisaj expoziție „Tabăra Studențească de Arte Vizuale”

Vineri, 25 noiembrie / Vernisaj expoziție „Tabăra Studențească de Arte Vizuale”

Timp de citire: un minut

Tabăra Studențească de Arte Vizuale „Proconceptum – Ekfraza revizuită sau efectivitatea imaginii în medii diferite” își va deschide porțile pe data de 25 noiembrie. Organizatorii sunt: Casa de Cultură a Studenților din Petroșani și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

 

Vernisajul taberei de arte vizuale va avea loc vineri 25 noiembrie la sediul Casei de Cultură a Studenților de pe strada 1 Decembrie 1918, începând cu ora 14,00, iar tabăra în sine va lua sfârșit tocmai în 31 ianuarie 2023.

„Tabăra de Arte Vizuale din acest an unde noi și ministerul de resort suntem organizatori, va fi realizată în colaborare cu cei de la Centrul de Creație și Cercetare Continuă Sfântul Evanghelist Luca al Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Va fi vorba despre o translație între conceptele poetice, fotografice și plastice realizată de poeții Aurel Rău, Cornel C. Costea, Radu Kretzudava, artiștii vizuali Daniel Dăian, Fany Singer, Dorel Găină, Isabella Osana Popescu, Istvan Feleki, Monica Nechita, Petrișor Crăciunoiu, Roland Raicu și o altă serie de artiști vizuali și studenți, dintre care îi amintesc aici pe Marius Dan Ghenescu, Eduard Stoica, Andrei Lungu, Elena Dărăban, Petruța-Mioara Pop, Ionuț Vărărean. Vernisajul expoziției va avea loc vineri și îi așteptăm cu drag pe toți iubitorii de artă și poezie”, ne-a declarat doamna profesoară Lavinia Hulea, directorul Case de Cultură a Studenților din Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii