Ursul din Paroșeni

Ursul din Paroșeni

DISTRIBUIȚI

Alaltăieri, la extraordinara  consiliului local vulcănean, am aflat ceva interesant. Vestea a fost adusă la cunoștința celor din sala de ședințe de către doamna consilier local liberal Eugenia Bărbiță.

Cu câteva zile în urmă,
câteva gospodării din Paroșeni au fost vizitate de către un urs. Moș Martin a rupt câțiva meri, a mâncat ceva poame și, nefiind ierbivor convins, s-a dat și la o oaie mai slabă de înger pe care a luat-o, ca să-i arate pădurea. Ursul a dat o raită și prin curtea în care dumneaei a copilărit, a amintit doamna Jeni Bărbiță, dar pagube mari ar fi produs într-o gospodărie aflată în apropierea căminului cultural.

Ile nu s-a arătat
mirat la auzul acestei vești. Mai întâi, primarul s-a lăudat că, la el, chiar dacă ar fi încercat să intre, animalul nu ar fi avut nicio șansă, să pătrundă în fermă. Asta, pentru că are garduri electrice. A asigurat-o, însă, pe cea care-i făcuse cunoscute temerile localnicilor din Paroșeni că s-au luat deja măsurile necesare. Vânătorii vor sta la pândă  în fiecare zi, așa că lumea să fie liniștită. Totuși, după cum mi-a spus, la sfârșit de tot, doamna consilier local, dumneaei nu a văzut urmă de vânător prin Paroșeni. Acum, speranța celor de acolo este că Moș Martin s-a mulțumit cu ce le-a luat și că nu o să mai apară prin zonă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii