Uricani / Zicală care i se potrivește de minune lui Buhăescu

Uricani / Zicală care i se potrivește de minune lui Buhăescu

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

E vorba de aceea cu bine faci, bine găsești. După ani și ani și la câte am văzut în biroul lui și pe teren, am ajuns la concluzia că-i vine ca o mănușă. Adevărul e că trebuie să ai suflet, ca să faci tot timpul așa.

 

Domnul Petrică Vrânceanu

și Rozalia, femeia cu care stă, au ajuns la Dănuț Buhăescu, ca să-i amintească de o problemă care, o adică, nu-i numai a lor. Pe strada Așchioara, cea care merge pe deal, de la catedrală-n sus, ei au o grădină în care mai pun una-alta necesare traiului de zi cu zi. Ei bine, un pic mai încolo e un pârâu care trece pe sub un podeț. Treaba e că, de la ultimele viituri, conducta prin care el a fost ghidat în porțiunea asta s-a deteriorat, astfel încât apa a scăpat pe podeț și a ajuns pe drum.

 

După ce l-a

ascultat pe bărbat, primarul l-a sunat pe inginerul care coordonează operațiunile de acest gen și i-a spus unde, ce și cum.  Mai trebuie să amintesc despre modul în care bărbatul și femeia au plecat din biroul lui Dănuț Buhăescu? Nu cred. Astfel de „faceri de bine”, să le zic așa, sunt frecvente pentru primarul din Uricani. Probleme create de ploi și de viituri au fost numeroase în ultima vreme. Din oraș până-n Câmpu lui Neag. În asemenea situații, oamenii vin și i se plâng primarului. Ceva firesc, desigur. Și ceea ce-i neapărat de amintit este că Dănuț Buhăescu i-a rezolvat pe toți, Chiar dacă, din cauze obiective, nu atunci, pe loc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii