Uricani / Speranță pentru Biserica „Speranța”

Uricani / Speranță pentru Biserica „Speranța”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Dănuț Buhăescu nu se sfiește să afirme că, pentru el, „viața spirituală a comunității este o componentă importantă  a activității”. Pe care el, primarul orașului Uricani, o face din toată inima, o are permanent în atenție și o tratează cu mare considerație.

 

Și, ca nu cumva

să se creadă că disponibilitatea aceasta se manifestă doar în ceea ce privește cultul ortodox căruia Dănuț Buhăescu îi aparține, primarul mi-a relatat despre o discuție purtată luna trecută cu ocazia unei cununii civile. Protagoniștii și cei care i-au însoțit pe cei doi cărora el le-a legitimat căsătoria aparțin cultului penticostal. Biserica „Speranța” a acestui cult se află pe Aleea Teilor, în aproprierea localului „Amicii”. Din una-din alta, Dănuț Buhăescu a fost întrebat dacă primăria ar putea sprijini, cu o sumă de bani, realizarea izolației termice a clădirii. Operațiune care se face, în mare parte, prin contribuția financiară a enoriașilor.

 

Primarul a fost receptiv

și disponibil la rugămintea acestora și le-a dat asigurări că va face totul, pentru ca problema să fie rezolvată. El însuși se va ocupa de întocmirea proiectului de hotărâre necesar în acest sens. Document care, odată ajuns în dezbaterea consiliului local, are mari șanse să fie aprobat. Reamintesc că, nu cu mult timp în urmă, Dănuț Buhăescu a fost cel care a avut ideea montării de panouri fotovoltaice la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, cu ajutorul cărora să se soluționeze problema încălzirii pe timp de iarnă a acestui sfânt locaș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii