Uricani / „S-a lucrat cu cele mai noi tehnologii din domeniu!”

Uricani / „S-a lucrat cu cele mai noi tehnologii din domeniu!”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

A trecut aproape un an de când deponeul de deșeuri menajere din Uricani a fost închis și ecologizat. În momentul de față, terenul din Balomir pe care se afla groapa de gunoi este de nerecunoscut. Este îngrădit și pe el a început deja să crească iarba.

 

Am relatat la vremea

respectivă despre recunoștința locuitorilor din această zonă referitor la demersul primăriei. În întâlnirea pe care au avut-o cu ei, oamenii i-au mulțumit lui Dănuț Buhăescu, pentru că i-a scăpat de gunoaie și de mirosul degajat de acestea. „Altă viață e acum, domn primar!”, i-a mărturisit sincer unul dintre gospodarii cu care edilul șef uricănean a stat de vorbă. Am adus vorba despre toate astea, fiindcă, miercurea trecută, vicele Corneliu Braia a intrat în biroul lui Dănuț Buhăescu, ca să-i arate o adresă atunci sosită la Primăria Uricani.

 

Era vorba despre

controlul pe care reprezentanți ai Gărzii de Mediu urmează să-l facă la fostul deponeu de deșeuri menajere din Uricani. De fapt, trebuie spus, acesta este constant monitorizat de către această instituție, așa că asta nu constituie vreun motiv de îngrijorare. „Totul este în ordine, mi-a spus Dănuț Buhăescu. Tot ce-i acolo este o investiție a Consiliului Județean Hunedoara, deoarece noi nu dispuneam de resursele financiar necesare ecologizării zonei. Ca atare, e firesc ca ea să fie monitorizată de către Garda de Mediu și consiliul județean”. Din punctul de vedere al primarului realizarea acestui proiect „este unul dintre cele mai reușite programe de ecologizare a unei gropi de gunoi din România la care s-a lucrat cu cele mai noi tehnologii din domeniu!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii