Uricani / Pași importanți, pentru realizarea cabinetului medical școlar

Uricani / Pași importanți, pentru realizarea cabinetului medical școlar

Timp de citire: un minut

Miercuri, 14 septembrie, Dănuț Buhăescu i-a convocat pe membrii Consiliului Local Uricani la o ședință de îndată în care urma să se ia o hotărâre de mare însemnătate pentru realizarea unui demers la care s-a gândit și a muncit primarul orașului.

 

Proiectul de hotărâre

pe care Dănuț Buhăescu l-a pus în fața aleșilor locali a fost legat de aprobarea amplasării, la parterul corpului A al Centrului de Permanență, a Cabinetului Medical Școlar Uricani. O amplasare provizorie, până când urmează să fie finalizate lucrările de modernizare care au loc acum la Liceul Tehnologic Retezat și la școlile gimnaziale 1 și 2. „Asta e soluția găsită pentru moment”, mi-a spus Dănuț Buhăescu.

 

„Cabinetul este

accesibil tuturor elevilor și preșcolarilor din Uricani”, a adăugat primarul. În perioada următoare, conform spuselor domniei sale, se va face o inventariere a necesarului de instrumentar medical necesar care va fi cumpărat de către primărie. Cabinetul va funcționa după ce totul va fi pus la punct și, desigur, după ce va fi obținut avizul DSP Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii