Uricani / Mulţumit – l-a asigurat pe Dănuţ Buhăescu de stima și...

Uricani / Mulţumit – l-a asigurat pe Dănuţ Buhăescu de stima și respectul său

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Gheorghe OLTEANU
Un bărbat din Satu Mare și-a găsit aleasa inimii taman la Uricani. Nimic deosebit în asta, fiindcă nimeni nu știe dinainte ce-i rezervă viața. Numai că dragostea sătmăreanului pentru uricăneancă este atât de mare, încât a hotărât să se stabilească în cel mai vestic oraș pe Jiul de Vest.

Primarul Dănuț Buhăescu
l-a felicitat pe Attila Cszaszar pentru alegerea sa și i-a urat să trăiască bine și în sănătate cu cea pe care și-a dorit-o să-i fie soție. Sătmăreanul de 40 de ani a hotărât să se așeze la casa lui, după ce a bătut mai multe șantiere de construcții. Este specialist în montat borduri și pavele, așa că, l-a asigurat edilul șef, nu-i va fi greu de loc, ca să-și găsească un loc de muncă. Mai ales că, așa cum îi place lui Dănuț Buhăescu să spună, Uricaniul este un vast șantier.

Și, ca să-i
dovedească faptul că ce spune el nu e vorbă-n vânt, primarul a dat un telefon și, apoi, l-a îndrumat să meargă la unul dintre șefii de șantiere din Uricani. Dănuț Buhăescu știa că acesta are nevoie de meseriași și, cu alte cuvinte, Attila Szaszar are ca și asigurat un loc de muncă. Bărbatul a plecat foarte mulțumit din biroul primarului, dar nu înainte de a-l asigura pe acesta de stima și respectul său, că o să mai audă de el și că, mai ales, că nu se va face de rușine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii