Uricani / Le-a venit rândul altor drumuri vicinale

Uricani / Le-a venit rândul altor drumuri vicinale

Timp de citire: un minut

Lucrările de modernizare a drumurilor vicinale sunt departe de a se fi încheiat la Uricani. Încă două loturi de asemenea căi de acces spre gospodăriile aflate mai departe de șoseaua națională vor fi puse la punct și asfaltate.

 

Primăria Uricani,

conform spuselor lui Dănuț Buhăescu, a primit deja suma de 13,5 milioane de lei (135 de miliarde vechi) care va permite realizarea acestui deziderat. În primul lor sunt cuprinse 12 drumuri din totalul celor 21 luate în calcul să fie modernizate. „Pe viitor, promite primarul, mă voi zbate să prind încă o finanțare, în vederea efectuări de lucrări și pe diferența de nouă drumuri”.

 

Dănuț Buhăescu nu a vorbit

despre asta, dar se știe că Uricaniul este printre localitățile Văii Jiului în care se stă bine la capitolul modernizări de străzi vicinale. În mare parte, solicitările, multe deja rezolvate, pentru începerea lor a venit de la cei cu gospodăriile aflate pe aceste drumuri. Lucrările la primul lor de doisprezece drumuri  sunt programate pentru anul viitor, odată cu finalizarea licitației care  va desemna firma de construcții care se va apuca de ele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii