Uricani / Încă un nou mutat în ANL

Uricani / Încă un nou mutat în ANL

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Gheorghe OLTEANU
Am mai scris despre modul în care, la Uricani, se repartizează locuințele din fondul locativ de stat, cele sociale sau din blocul ANL. Există solicitări, nu zic ba, numărul de cereri în așteptare este destul de mare, dar fiecare este analizată minuțios, astfel ca, ulterior, să nu fie nemulțumiri și reclamații.

Am scris,
cum am zis, dar, până miercurea trecută, nu apucasem să văd pe viu o reuniune a membrilor comisiei care se ocupă cu repartizările. Eu ajunsesem la primărie puțin după ora zece și, cum Dănuț Buhăescu nu se întorsese din Câmpu lui Neag, am stat de vorbă cu vicele Corneliu Braia. Astfel am aflat că, la unsprezece, are „comisie de locuințe”. Așa că am fost atent, ca nu cumva să pierd ocazia de a-i vedea la față pe componenții ei și de a le face o fotografie.

Din motive
obiective, în biroul vicelui nu au fost prezenți toți membrii comisiei. În ce mă privește am făcut poza și, apoi, i-am lăsat pe oameni, să-și vadă de treabă. A durat ceva timp până când cei din comisie au început să iasă de la Corneliu Braia. Abia după aceea mi s-a spus că se discutase cererea de repartizare a unui apartament cu două camere din blocul ANL. Da, era singura solicitare pentru locuința aceea, dar ea fusese întoarsă și discutată și pe față, și pe dos. Și i-a fost dată solicitantului, un anume Ștefănescu, numai după ce s-a constatat că acesta întrunește punctajul corespunzător. Ca să ții un apartament în ANL e nevoie de un venit constant, fiindcă chiria și utilitățile costă. Nu-s aproape moca, așa cum se întâmplă la social.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii