Uricani / Gaz în locuinţele sociale de pe strada Revoluţiei

Uricani / Gaz în locuinţele sociale de pe strada Revoluţiei

Timp de citire: un minut

Nu doar la Vulcan locuinţele sociale sunt în atenţia administraţiei publice locale. Despre modul în care se vor repartiza cele mai noi dintre cele vulcănene am relatat într-un alt articol pe care-l găsiţi tot în ediţia de astăzi a ziarului. Aici şi acum voi vorbi despre cum stă treaba cu gazul care va fi introdus la blocul cu locuinţe sociale de la numărul 6 de pe strada Revoluţiei din Uricani. 

Nu numai 
Vulcanul s-a dichisit cu locuinţe sociale făcute, de primărie, pe scheletul unor cămine de nefamilişti rămase parcă fără stăpân. La o adică, nu doar Ile, ci şi primarul Dănuţ Buhăescu s-ar putea lăuda cu asta. Chiar dacă administraţia publică locală uricăneană le-a pus la punct, deocamdată, numai pe cele treizeci din imobilul cunoscut şi sub numele de „blocul pompierilor”. Ca unul care am urmărit toate fazele de modernizare prin care a trecut clădirea pot să spun, fără nicio reţinere, că societatea petroşeneană de construcţii „Zona D” a efectuat lucrări de calitate.

În ultima
lună a acestui an se va materializa şi promisiunea referitoare la introducerea gazului în bucătăriile locuinţelor sociale din acest bloc. Problema a fost luată în discuţie în şedinţa consiliului local din octombrie, când s-a aprobat şi suma de 30.000 de lei necesară efectuării branşamentului la reţeaua de gaz şi obţinerii avizelor de utilizare. „Imediat după şedinţă – mi-a precizat primarul Dănuţ Buhăescu – am şi început demersurile în acest sens, fiindcă dorim ca, până în decembrie, locatarii locuinţelor sociale să aibă gaz”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii