Uricani / Doi tineri fericiți

Uricani / Doi tineri fericiți

Timp de citire: un minut

La Uricani, ca și în alte localități ale Văii Jiului, problema locuințelor este departe de a fi complet rezolvată. Cereri sunt îndeosebi pentru apartamentele din fondul de stat și cele sociale. Nu duc lipsă de solicitanți nici cele din blocul 13 ANL.

 

Iar cei care

apucă să pună mâna pe vreunul, atunci când apare liber, se pot considera norocoși. Asta, deși în ANL, cheltuielile cu chiria, întreținerea și toate alea nu sunt deloc de neglijat. Marius și Mădălina Eremia sunt doi tineri de 23 de ani care, în luna august a acestui an, și-au unit destinele în fața ofițerului Stării Civile. Au locuit și încă mai locuiesc la părinții băiatului, dar curând se vor muta la casa lor.

 

Cea de la etajul

al treilea al blocului 13 ANL. O garsonieră care le-a fost repartizată prin HCL nr. 171/ 20 septembrie, după ce aceasta, locatarul fiind plecat, a stat mai mult liberă, decât ocupată, iar în final tânăra care o avea a renunțat la ea. „Este o minune că s-a găsit o locuință liberă în ANL”, comentează viceprimarul Corneliu Braia, la care cei doi tineri au ajuns, pentru a afla ce trebuie făcut, în vederea întocmirii contractului de închiriere întocmit de doamna inspector Daniela Lazăr de la Comisia de Repartizare a Locuințelor.

 

Marius și Mădălina

lucrează amândoi. El la „Lidl” Lupeni, iar ea la magazinul „10001 de articole”. Tânăra mi-a spus că au bani de mobilă și de tot ce le mai este necesar, așa că se vor muta imediat după ce aceasta va fi pusă la punct. În ce-l privește pe el, ca reprezentant al administrației publice locale, vicele Corneliu Braia le-a făcut cunoscute obligațiile lor ca și chiriași și, firește, le-a dorit să fie fericiți la casa lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii