Uricani / Dănuț Buhăescu e mulțumit – deocamdată

Uricani / Dănuț Buhăescu e mulțumit – deocamdată

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Nimeni nu-și amintește ca, în iernile ultimilor ani, să fi existat situații mai aparte în ce privește deszăpezirea drumurilor. Fie că e vorba despre cele din oraș, fie că ne referim la cele vicinale din localitățile componente.

 

În Valea de Brazi,

Valea de Pești și Câmpu lui Neag, operațiunile de deszăpezire sunt asigurate de către trei societăți comerciale. Fiecare cu utilajele sale. Primăria Uricani a lucrat bine cu ele și în iernile anterioare, așa că, din punctul de vedere al modului în care se acționează, nu au intervenit probleme majore. E adevărat, au existat situații în care locuitorii de pe străzi vicinale mărginașe au reclamat unele aspecte deficitare, dar, aduse la cunoștința primarului,  problemele au fost rezolvate operativ.

 

În oraș

îndepărtarea zăpezii de pe străzi, alei și trotuare se face de către echipele de muncitori ale primăriei uricănene. De un mare ajutor le-a fost, în ultimii ani, buldoexcavatorul multifuncțional. Un utilaj cu care poți face orice când e vorba de deszăpezit. Oamenii îi mai zic și sărărița. Mai mult, în vară el a fost utilizat și la dezinfecție. În momentul de față, sărărița nu poate fi văzută pe străzile Uricaniului. S-a defectat și, fiind încă în garanție, a fost dusă la un atelier specializat din Tg. Jiu, pentru a fi reparată. L-am întrebat pe Dănuț Buhăescu dacă-i place cum se desfășoară deszpezirea în oraș și de acolo până-n Câmp. „Da, deocamdată sunt mulțumit cum se face, mi-a răspuns primarul. Să vedem cum va fi când va veni un alt val de ninsoare”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii