Uricani / Dănuț Buhăescu – angajament pentru 2021

Uricani / Dănuț Buhăescu – angajament pentru 2021

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Deși cuprins de bucuria trecerii în Noul An, Dănuț Buhăescu nu poate să-și șteargă din minte sacrificiile pe care a fost nevoit să le facă anul trecut. „Ce s-a întâmplat în aceste douăsprezece luni – zice el – nu s-a întâmplat niciodată în cel puțin zece ani, iar diferențe așa de mari nu au existat niciodată de la revoluție încoace”.

 

Spusele primarului

din Uricani se referă la suma ridicol de mică, față de cea necesară, pe care Uricaniul a primit-o în urma rectificării guvernamentale de buget efectuate la sfârșitul anului trecut. Cele 200.000 de lei, două miliarde vechi, consideră Dănuț Buhăescu, au fost mai mult o bătaie de joc la adresa administrației publice locale uricănene, fiindcă acești nu au  fost suficienți pentru rezolvarea cele două obiective pe care primăria și le propusese. Unu, asigurarea în întregime a sumelor de bani destinate persoanelor cu handicap și asistenților persoanali ai acestora și doi, cofinanțarea proiectelor europene. Capitol la care Uricaniul este cu foarte mult peste alte primării din Valea Jiului.

 

Chiar și așa,

Dănuț Buhăescu s-a ținut de cuvânt și, până la Crăciun, persoanele cu handicap și cei care au grijă de ele și-au primit în întregime drepturile bănești. A fost un efort mare. Nu s-au mai acordat vaucere pentru personalul primăriei și cel din serviciile aflate în subordinea acesteia, iar Moș Crăciun n-a mai trecut pe la Primăria Uricani, ca să lase cadouri pentru copiii din oraș. „El a fost prezent doar la primăriile liberale”, comentează caustic Dănuț Buhăescu. Și a continuat cu: „2020 a fost anul în care s-a oprit activitatea de la ultima exploatare minieră. Cea din orașului nostru. Cu toate astea, nu vom păți ca Aninoasa care, într-o situație similară, s-a îndreptat spre faliment. Împreună cu echipa voi demonstra că orașul Uricani se va dezvolta pe mai departe în domeniile de responsabilitate și atribuții specifice administrației publice locale. Acesta este angajamentul meu pe care rog să fie reținut ca atare!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii