Uricani / Dănuţ Buhăescu a sesizat pe loc oportunitatea evenimentului la care...

Uricani / Dănuţ Buhăescu a sesizat pe loc oportunitatea evenimentului la care fusese invitat

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Miercuri, când a primit invitația,  Dănuț Buhăescu a zis că o va onora, numai că, ocupat fiind treburile pe care le are de făcut la Primăria Uricani, vineri, 26 septembrie, a promis că va trimite la eveniment pe un funcționar de la Mediu.

Tânărul Bogdan Popa,
cel care venise personal, ca să-l invite pe Dănuț Buhescu, este vicepreședintele Asociației „UrbanLab”, un ongeu petroșenean, așa cum a dedus, de fapt, și edilul șef uricănean, care se ocupă de calitatea mediului natural și a celui construit. Evenimentul la care primarul  Uricaniului fusese invitat și care se desfășoară chiar astăzi, de la ora 10.00, are ca scop cunoașterea și însușirea de bune practici de întreținere a spațiilor verzi și  a noțiunilor de întreținere a arborilor din mediul urban, dar și a modului în care trebuie să arate registrul de spații verzi existent la fiecare administrație publică locală.

Dănuț Buhăescu a
sesizat oportunitatea unui asemenea eveniment la care nu ești invitat în fiecare zi și la care, i s-a precizat, vor participa somități bucureștene din domeniu.  Așadar, a chemat-o în biroul său pe doamna ing. Valentina Martinov de la Mediu, căreia i-a dat dispoziție să fie prezentă la evenimentul de la Casa Iana din Petroșani. „Nu putem să pierdem o asemenea ocazie, și-a motivat el demersul, în condițiile în care este nevoie de o actualizare a registrului de spații verzi al primăriei  și se are în vedere amenajarea de noi parcuri și zone verzi în oraș”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii