Uricani / Concentrare maximă pe școala 2

Uricani / Concentrare maximă pe școala 2

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Miercurea trecută, Dănuț Buhăescu a intrat în biroul său, împreună cu un bărbat, și, văzându-mă la viceprimar, mi-a zis că durează zece minute. Numai că primarul s-a întins mult la vorbă, încât, la un moment dat, m-am întrebat dacă nu cumva a uitat de mine.

 

Dar nu uitase.

imediat după ce persoana respectivă a plecat, a avut grijă să mă cheme. S-a scuzat și mi-a spus de ce i-a luat atât de mult timp întrevederea cu domnul care era unul dintre administratorii SC Clasima srl. Societatea de construcții care are grijă de reparațiile și modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 2 Uricani. Până la vacanță, s-a lucrat și se lucrează încă la etajul al doilea al clădirii, care ar trebui finalizat până la 5 septembrie,  iar acum urmează să intre în obiectiv și primul. „Etajul al doilea, conform programării, ar urma să fie funcțional până în luna noiembrie”, precizează Dănuț Buhăescu.

 

Problema problemelor

discutată cu  domnul ing. Ovidiu Simulescu a fost aceea a montării, până-n luna a unsprezecea, a instalațiilor de încălzire de la ambele etaje ale școlii. Lui Dănuț Buhăescu nici nu-i trece prin minte să-i lase pe copii în frig, odată cu venirea iernii. Tot până-n toamnă, primarul speră să se termine cu înlocuirea instalațiilor de încălzire, sanitare și electrice de la demisol, concomitent cu montarea izolației de la planșeul acestuia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii